Skip to content

Lieve Nico

Lieve Nico,

Morgen is onze laatste dag samen. Na 15 jaar. De langst lopende relatie in mijn leven. Man, ik ga je missen.

Ik heb veel aan je gehad en we hebben alles samen meegemaakt. Je was er altijd bij op alle feestjes, katers, emo buien, eerste dates, ruzies, echt alles. Je verzorgt de momentjes voor mezelf tijdens werk of huishouden en bent al jaren de eerste die ik zie als ik opsta en de laatste voor ik naar bed ga. Maar ondanks dit ben je ook mijn meest toxische relatie ooit (letterlijk). 

Je vraagt mij wekelijks minimaal €50,-, waar ik nog nooit een cent van terug heb gezien. Je beschadigt mijn longen, huid en nog wat andere organen die ik op zich wel goed kan gebruiken op de lange termijn. Je schijnt ook te stinken voor andere mensen die geen relatie met jou soort hebben. Je vermindert mijn reuk- en smaakvermogen. Als ik de trap op loop klink ik alsof ik een sex marathon heb gehouden met m’n vent. En gooz, wat heb ik een stress als je op bent. Geen tankstation is te ver en geen tijdstip te gek om je te vinden.

Ik heb 15 jaar lang echt van je genoten, maar als ik alle voors en tegens tegen elkaar afweeg, gun ik niemand deze relatie. Ik heb veel meer over voor jou dan jij voor mij en daar moet toch maar eens een eind aan komen. Ik kan het vanaf nu wel zonder jou aan. 

Ik zuig je morgen nog helemaal leeg en dan maak ik het uit (met behulp van acupunctuur). Het ga je goed.

#stoppenmetroken

Een reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Lieve Nico”