Skip to content

7 dingen die ik nooit zou doen als moeder (maar nu vet op terug kom)

  1. Mijn kind gaat echt geen tv kijken zoals al die andere beeldbuis-baby’s he. Dat vind ik wel zo slecht. Speel gewoon met je kind. En als je daar geen tijd voor hebt, had je maar niet aan kinderen moeten beginnen. Zei ze terwijl haar dreumes Baby TV kijkt omdat hij niet wil slapen. Ja ja, ik beloon hem ook nog voor zijn slechte gedrag.
  2. Ik ga mijn kind echt niet vies rond laten lopen hoor. Ooh, pindakaas in zijn haar, dan moet ie morgen wel een keer in bad denk ik.
  3. Als ik vrij ben, is mijn kind gewoon bij mij. Hij moet al 3 dagen naar de opvang omdat ik werk. Nog 5 nachtjes… Dan gaat ie weer lekker een keer uit logeren. Vodka staat al klaar.
  4. Ik ga hem het goede voorbeeld geven met regelmatig gezond eten en veel bewegen. Regelmatig lava cake en het huishouden dus.
  5. Ik word echt niet zo’n moeder die overal foto’s van maakt en non-stop over haar kind praat. Schatje doe dat nog eens? Dat was zoooo schattig!
  6. Spannende series kijken met je kind op schoot kan echt niet, straks krijgen ze nog nachtmerries. Law & Order SVU is niet zo spannend toch. Ik bedoel, het is geen horror.
  7. Ik ga hem gewoon laten huilen in bed hoor. Houdt vanzelf op. Volgende keer doe ik dat echt. Hij wil nu gewoon echt niet. Snapje?

Een reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “7 dingen die ik nooit zou doen als moeder (maar nu vet op terug kom)”